- Boerek med Fetaost
- Farserede æg med oliven
- Gratinerede tomater med gedeost
- Gorgonzolasoufflé
- Grønsagsomelet (Tyrkisk: Sebzeli Yumurta)
- Omelet fra Beaucaire (Omelette de Beaucaire)
- Oprørt rygeost med ristet rugbrød
- Oste halvmåner
- Ostefondue fra Schweiz
- Piperade
- Pocherede æg med yoghurt
- Ristet brød med varm gedeost og timianhonning (Chèvre chaud au miel de thym)
- Rom-omelet (Omelette au rhum)
- Røræg med ansjoser (Oeufs brouillés aux anchois)
- Tærte med Cantalost
- Varm gedeost i butterdejsnitter (Chèvre chaud à la reine)
- Æg á la tripes
- Æg med tapenade
- Æg med hakket kød (Tyrkisk: Kiymali Yumurta)
- Æg med ristepølser (Tyrkisk: Sucuklu Yumurta)
- Æg på artiskokbunde