(4-6 personer)
3 baner frossen butterdej
180 g Cantal ost
3 mellemstore tomater
½ dl olivenolie
1 spsk lys Dijonsennep med estragon
salt, peber
Læg butterdej banerne ovenpå hinanden, pensl imellem lagene med vand. Rul butterdejen ud og beklæd en lagkageform med løs bund med dejen. Prik dejen og sæt formen i køleskabet 1 time. Skold tomaterne, flå dem og skær dem i skiver. Fjern kernerne. Læg tomatskiverne på en tallerken og drys dem med salt og peber, hæld olien over. Lad dem stå i 15 min., vend dem af og til. Skær osten i skriver. Stryg tærtebunden med sennep, dæk den med ost og derpå tomatskiver. Dryp med marinaden. Sæt tærten nederst i en 180 gr. varm ovn i ca. 30 min. Tag den ud og lad den stå i 15 min., inden den serveres.