2 dl koldt vand
3 dl kærnemælk
100 g smuldret gær
1 håndfuld sesamfrø
1 håndfuld hørfrø
1 håndfuld solsikkekerner
1 tsk salt
1 tsk sirup
150 g grahamsmel
300 g hvedemel
sesamolie
Varm vandet godt, hæld det i et fad og hæld kærnemælken i, når det er lillefingervarmt, røres gæren ud, rør de øvrige ingredienser i undtagen sesamolien. Dejen skal røres, den er for lid til at blive æltet. Hæld den i en lille bradepande, beklædt med bagepapir, læg et klæde over og lad dejen hæve, til den når formens kant. Bær formen forsigtigt som et spædbarn hen til en 225 gr. varm ovn, sæt den i midten af ovnen. Efter 5 min. tages brødet ud og pensles med sesamolie, sættes tilbage og bages videre 10-15 min. Tag det ud og lad det køle af på en rist.