- Appelsinlagkage
- Appelsintrifli
- Baba au Rhum
- Bananer i ovnen
- Banantærte
- Bavaroise aux noix
- Bryllupsisen (hurtig og nem)
- Brændte mandler
- Charlotte Russe
- Chokolademousse med kirsebær
- Christian den 9. lagkage
- Clafouti
- Crêpes Suzette, Dessertpandekager med appelsin
- Den fuldendte symfoni
- Dessertlagkage
- Engledessert
- Fersken flambé
- Fersken Grand Marnier
- Fersken Melba
- Fillokager med karamel og frugt (6 kager)
- Frossen hindbærmousse
- Frugtsalat, marineret i rødvin med makronskum (hurtig)
- Glaserede pærer
- Hofdessert
- Hvidvinsgelé med blå druer og vanillecreme
- Hyldedrik
- Is Romanoff
- Iskaffe
- Jacques
- Jordbær Romanoff
- Jordbærdrøm
- Jordbærtærte fra Alsace
- Kaffe- valnøddefromage
- Kathrineblommekage
- Kræmmerhuse med flødeskum
- Mandelformage (Blanc-manger)
- Melon Estagel
- Mirlitons de Rouen
- Moccasorbet
- Muffins
- Ostelagkage
- Othellolagkage
- Pandekager med nøddecreme
- Parisertrifli
- Parisettes
- Pomeransmarmelade
- Pæretærte
- Romfromage
- Små appelsintærter
- Soufflerede æbler med Calvados
- Svesker i rødvin (Pruneaux d’Agen au vin rouge)
- Tyrkisk frugtkage
- Valnøddeis med ingefærpærer
- Vandbakkelser med brændte mandler
- Verdens bedste solbærsyltetøj
- Æblekage chaûteau
- Æblemos indbagt i nøddedej
- Æblestang