8 blade fillodej
30 g smeltet smør
1-2 spsk sukker


4 stænger rabarber
250 g jordbær
2 spsk sukker

Creme:
100 g sukker
2 ½ dl piskefløde

Skær fillopladerne ud i 10 cm brede bånd. Læg et bånd ad gangen på bordet, stryg det med smeltet smør, læg et bånd over, stryg det med smeltet smør og drys det med sukker. Skær båndene ud i 6 kager. Sæt dem på bagepapir på bageplade. Lav endnu en strimmel kager som angivet, læg dem også på bagepapiret. Sæt pladen i en 200 gr. varm ovn til sukkeret karamelliserer ca. 3-5 min. Lad dem køle af.

Skær rabarberne ud i mindre stykker, læg dem i ovnfast fad, drys dem med sukkeret, sæt dem i en 200 gr. varm ovn i ca. 5 min. Bland de rensede, udskårne jordbær i.

Smelt de 100 g sukker i en tykbundet gryde til lys karamel, hæld fløden i, lad det smelte sammen. Tag det af og køl det helt ned. Pisk cremen igennem med et piskeris. Hvis cremen ikke er helt kold, når man pisker, kan den skille.

Læg kagerne sammen 2 og 2 med karamelcreme imellem, læg lidt frugtkompot ved siden af på tallerkenen.

Luk menu