2 lagkagebunde
1 makronbund

3 æggeblommer
2 spsk sukker
1 spsk maizena
¼ l fløde
½ stang vanille

100 g flormelis
4 spsk cacao
vand

marcipan
¼ l piskefløde

Kagecremen: laves ved at æggeblommerne piskes godt med sukker og maizena. Fløden bringes i kog sammen med vanillekornene. Den piskes langsomt over i æggene. Cremen hældes tilbage i gryden, og under stadig piskning bringes cremen til kogepunktet, men heller ikke mere. Den må ikke koge. Cremen afkøles, mens man af og til pisker i den.

Glasuren: laves ved at røre flormelis med cacao og lidt vand, så den har konsistens af en creme. Glasuren varmes op under stadig omrøring indtil konsistensen er tilpas.

Sammenlægning: på et rundt fad lægges en lagkagebund. Cremen lægges på denne bund og en makronbund lægges over, derpå flødeskum og sidst den anden lagkagebund, der glaseres. Kagen pyntes med en udrullet strimmel marcipan i kanten.

Luk menu