- Agurkerand med rejer og muslinger
- Avocado med tun
- Birgit Siesby’s geniale ovnbagte fisk
- Blæksprutter i marinade (Tyrkisk: Terbiyeli Kalamar)
- Canapé med caviar og sardin
- Crustader med rejer og asparges
- Den store Aïoli (Le grand aïoli)
- Farserede blæksprutter fra Sète (Encornets farcis sètoise)
- Farseret gedde (Brochet farci)
- Fin fiskefars
- Fisk med grønsager (Tyrkisk: Sebzeli Balik)
- Fisk med tomat (Tyrkisk: Balik Domatesli)
- Fisk på spid (Tyrkisk: Balik Sis)
- Fiskeboller (Tyrkisk: Balik Köftesi)
- Fransk muslingesalat
- Gedeboller fra Lyon
- Havkat med Montepelliersmør (Loup au beurre de Montpellier)
- Havtaske som på Restaurant La Rotonde i Sète (La bourride sètoise 2)
- Hvidvinsdampede rødspættefiléter, maskerede
- Jens’ pighvar
- Karrysild
- Klipfiskemos (Brandade de Nîmes)
- Kogt havørred med maître d’hôtel smør
- Kogte sild i lage
- Kold fisk med grønsager (Tyrkisk: Balik Pilakisi)
- Krabbesalat med haricots verts
- Krydderblanding til skaldyr
- Madeirasild med creme fraiche
- Marineret havkat
- Marineret torskerogn
- Muslingegryde (Tyrkisk: Midye Pilakisi)
- Muslinger, farserede (Tyrkisk: Midye Dolmasi)
- Muslinger, friturestegt (Tyrkisk: Midye Tavasi)
- Muslinger med grønsager (Tyrkisk: Midye Pilakisi)
- Muslinger med Pastis over bål
- Muslinger sauce poulette
- Neptunrand med kold bearnaisesauce
- Pighvar (Tyrkisk: Kalkan)
- Pighvar i ovn (Tyrkisk: Firinda Kalkan)
- Pighvar med krydderurter
- Pocheret torsk med sennepsauce
- Postej af laks
- Reje- avocadosalat
- Rejesoufflé
- Rejesoufflé med rødspættefileter
- Rød mulle eller sild med citron (Tyrkisk: Barbunya)
- Rødspætte Larue
- Rødtungefilet med druer
- Røgede sild vinaigrette
- Røget torskerognsalat
- Snegle
- Snegle fra Nîmes (Escargots nîmoise)
- Sild på glas
- Stegte sild med peberrodssalat
- Tarama (Tyrkisk: Tarama Salatasi)
- Torsk fra Marmarahavet (Tyrkisk: Balik Marmara Usulu)
- Torsk ménagère
- Ørredmousse med Madeira sauce