(4 – 6 personer)

750 g fast fisk skåret i terninger på 3 cm
2 røde peberfrugter skåret i terninger på 3 cm

Marinade:
1 spsk citron
1 spsk olie
1 spsk løgsaft
1 spsk salt
2 laurbærblade

Sauce:
½ dl olivenolie
2 spsk citronsaft
4 spsk hakket persille

Fisken befries for skind og ben og skæres i 3 cm terninger. Disse lægges i den sammenpiskede marinade, sættes i køleskab og vendes af og til i marinaden. Det skal stå 6-7 timer.
Derefter sættes fisken på spid, skiftevis med røde peberfrugtterninger, og spiddene grilles ikke for tæt på en ikke for varm grill i ca. 10 min.
Olivenolie, citronsaft og persille røres sammen. Når fisken er stegt færdig, tømmes spiddene ud på varme tallerkener, og olie-citronsaucen hældes over.

Luk menu