(4 personer)

1 dåse snegle 36 stk.
2 spsk. olivenolie
1 stort, hakket skalotteløg
2 fed knust hvidløg
100 g skinkekød i små terninger
4 knuste, salte ansjosfileter (knust i morter)
1 håndfuld spinatblade, evt. blade fra havesyre
et par stilke kørvel
2 dl oksebouillon (evt. terning)
2 flåede, hakkede tomater
2 spsk. sigtet rasp

Svits skalotteløg, hvidløg, skinketerninger og ansjosfileter i olivenolie et par minutter uden at de tager farve. Tilsæt spinat, havesyre, kørvel, tomater og bouillon. Lad det koge et par minutter, jævn med sigtet rasp. Tilsæt sneglene, og lad det hele koge ved svag varme i 45 min. Tilsæt 1 spsk. olivenolie, lige inden serveringen.

Sneglene spises brandvarme med et godt brød til.

Luk menu