- Aspargessalat med gaffelbidder
- Agurkesalat (Tyrkisk: Cacik)
- Auberginekaviar (hurtig og nem)
- Auberginegratin (Tyrkisk: Patlican Graten)
- Auberginer, friturestegt med yoghurt (Tyrkisk: Patlican Yogurtlu)
- Auberginer, løgfarserede (Tyrkisk: Imam Bayildi)
- Auberginer i ovn (Tyrkisk: Patlican Firinda)
- Auberginer med hakket kød (Tyrkiskh: Patlican Oturtmasi)
- Auberginer med peber og tomat (Tyrkisk: Patlican ve Biber Domatesli)
- Auberginer med udskåret kød (Tyrkisk: Bostan Kebap)
- Auberginer som i Languedoc (Aubergines languedocienne)
- Auberginer, tyrkiske med løg og tomat
- Auberginefrikadeller (Tyrkisk: Patlican Mücver)
- Auberginesalat
- Aubergine sandwich (Tyrkisk: Patlican Böreği)
- Auberginesalat (Tyrkisk: Patlican Salatasi)
- Avocadosalat
- Blandet salat fra Grækenland
- Broccolipure
- Bruchetta (italiensk tomatbrød)
- Champignonsalat
- Courgetter stegt i smør (Tyrkisk: Tereyagli Kabak Basti)
- Courgettefrikadeller med yoghurtsauce
- Courgettegratin (Flan de courgette Générac)
- Farserede svampe som i Haute Lozère (Champignons farcis comme en Haute Lozère)
- Farserede tomater, courgetter, peberfrugter, vinblade (Tyrkisk: Etli Dolmalar)
- Fennikel som i Nîmes (Fenouil nîmoise)
- Friskkogte artiskokbunde med pocherede æg, sauce og kaviar
- Friturestegte champignons med creme fraiche
- Gratinerede tomater med gedeost
- Grillede Carl Johan svampe med sennepssauce (Les cèpes grillés à la crème de moutarde)
- Grøn bønnesalat
- Grøn salat med rød peber og hårdkogt æg
- Grønne bønner med mandler
- Grønsager, friturestegte (fritots)
- Harmonikatomater
- Hasselback kartofler
- Hvidkålssalat
- Hyrdesalat (Tyrkisk: Çoban Salatasi)
- Jordskokgratin i skaller
- Julesalat
- Julesalat med ost
- Kartoffelfad (Tyrkisk: Patates Plaki)
- Kartoffelfrikadeller (Tyrkisk: Patates Köftesi)
- Kartoffelmos i ovn
- Kartoffelomelet
- Kartoffelsalat
- Kartoffelsalat (Salade Quercy noix)
- Kartofler Anna
- Kartofler med flæsk (Pommes de terre au lard)
- Kartofler med laurbærblade (Pommes de terre au feuilles de laurier)
- Kastanjepure
- Løgtærte
- Løgpure
- Marinerede artiskokhjerter
- Mormors russiske champignon (meget nemme)
- Olivenpasta (Tapenade)
- Ovntørrede tomater – tilbehør til alle stegte eller grillede retter
- Peber med yoghurt
- Peberfrugter med yoghurt
- Peberfrugter med yoghurt (Tyrkisk: Biber Yoğurtlu)
- Pebersalat
- Piperade
- Pommes château
- Pommes frites
- Porrer, braiserede (Tyrkisk: Pirasa Yahnisi)
- Porrer vinaigrette
- Provencalske tomater
- Pure af haricots verts med radiser
- Radicchiossalat
- Rige ris (Tyrkisk: Iç Pilav)
- Ris med nudler (Tyrkisk: Schriyeli Pilav)
- Ris pilav (Tyrkisk: Tereyağli Pilav)
- Risfarserede grønsager (Tyrkisk: Zeytinyagli Dolmalar)
- Rødbedepure, bagt
- Rødbedesalat med bladselleri
- Rødbedesalat med æbler
- Rødkål special
- Rødkålsalat
- Salade au chapon
- Salat af courgetter (Tyrkisk: Kabak Salatasi)
- Salat af grønne asparges
- Salat af grønne bønner
- Salat af hvide bønner
- Salat af hvide bønner med tomat (Tyrkisk: Domatesli Piyaz)
- Salat af rødbede og julesalat
- Salat af selleri og gulerod
- Salat i æbler
- Salat med brøndkarse, avocado og valnødder
- Salat med pebre, oliven og champignons
- Salat med radiser og grøn peber
- Salatgratin (Tyrkisk: Mücver Firinda)
- Selleri med Tarator Sauce (Tyrkisk: Taratorlu Kereviz)
- Spinat
- Spinat, sauteret (Tyrkisk: Ispanak Kavurmasi)
- Spinatbrød (Tyrkisk: Ispanakli Turta)
- Squashgratin
- Squashrelish (ca. 4 l)
- Surkål
- Tarteletter med spinat og pocherede æg
- Tomatsalat
- Tærte med Nyons-oliven
- Vinblade, farserede (Tyrkisk: Yalanci Dolma)
- Waldorffsalat
- Æble- peberrodssalat