(4 – 6 personer)
1 kg courgetter
1 stort hakket løg
50 g smør
salt, peber
3 mellemstore æg
200 g reven emmentaler
Tilbehør:
yoghurt
Skræl cougetterne og skær dem i 1 cm tykke skiver, drys dem med salt og lad dem trække 30 min. Tør dem omhyggeligt af.
Hak løget og drys det med 1 tsk salt, lad det ligge 10 min, knug væden af løget.
Svits løget i smør på en pande, uden at det tager farve. Kog courgetteskiverne i vand i 4 min, tag dem op.
I et ovnfast fad hældes det halve af løgene med smørret, derover lægges de godt afløbne courgetteskiver, resten af løgene og smørret holdes over.
Pisk æggene sammen med osten, tilsæt peber og hæld det over courgetterne.
Sæt fadet midt i en 200 gr. varm ovn i ca. 15 min til overfladen er lysebrun.
Server varm med kold yoghurt til.