- And med surkål
- Andeleverpostej
- Ande/gåsesteg
- Andelår med appelsin og sorte oliven
- Auberginer med hakket kød (Tyrkiskh: Patlican Oturtmasi)
- Auberginer med udskåret kød (Tyrkisk: Bostan Kebap)
- Baskisk poulard
- Belgisk salat (Madame Depuis)
- Blanquette de veau à l’ancienne
- Blåbøffer med bagte kartofler og kryddersmør
- Beauf de Relais de Venise
- Brisler i estragonsauce
- Bulgur gryde med lam (Tyrkisk: Bulgur Güveç)
- Cassoulet de Castelnaudary (Languedoc)
- Confit de canard/oie (syltet and/gås)
- Coq au vin, pommes rissolées
- Courgettefrikadeller med yoghurtsauce
- Croque monsieur
- Dameben-Frikadelle (Tyrkisk: Kadin Budu Köfte)
- Dijonkoteletter med pilafris
- Dobbelt lammeryg med kartoffelmos i ovn
- Duer i grønne ærter
- Fars til fjerkræ
- Farserede auberginer (Tyrkisk: Karniyarik)
- Farserede aubergines fra Tyrkiet
- Farserede gourgetter
- Farserede perlehøns
- Farserede tomater, courgetter, peberfrugter, vinblade (Tyrkisk: Etli Dolmalar)
- Fasan fra Normandiet
- Fasaner kogt med caperssauce
- Fasaner med timianæbler
- Flamberede nyrer
- Flæskesteg med appelsin (Carré de porc à l’orange)
- Frikadeller i fad (Tyrkisk: Firin Köfte)
- Frikadeller på spid (Tyrkisk: Sis Köfte)
- Frikadeller, stegte (Tyrkisk: Kuru Köfte)
- Fyldt kalvebryst med chips
- Grillribben
- Grillstegt lam
- Grønne bønner med lam (Tyrkisk: Taze Fasulye Etli)
- Hakkebøf, helstegt
- Hakkebøf med champignons
- Hakkebøf med krydderurter
- Hare, stegt
- Hors d’deuvre
- Hønsetærte
- Indbagt kalvefilet
- Indbagt kebab (Tyrkisk: Talas Kebap)
- Kalkun, farseret (Tyrkisk: Hindi Dolmasi)
- Kalvebryst, fyldt
- Kalvelever med æbler
- Kalveost
- Kalveragout fra Languedoc (Veau languedocienne)
- Kalveroulader bonne femme
- Kalveschnitzler med ost
- Kanin med hvidløg og sennep (Lapin à l’ail et à la moutarde)
- Kanin som i gamle dage (Lapin à l’ancienne)
- Kaninragout med abrikoser
- Kebab i papillotter (Tyrkisk: Kağit Kebap)
- Kirgisisk kylling (Tyrkisk: Çerkez Tavuğu)
- Kogt farseret kylling og kalveskank (Poule au pot du Languedoc)
- Koteletter, franske
- Kråsesuppe extra (Tager tid)
- Kylling i julesalatkød
- Kylling, marineret og grillet (Tyrkisk: Piliç Izgara)
- Kylling med bulgur (Tyrkisk: Bulgurlu Tavuk)
- Kylling med estragon
- Kyllingefrikadeller (Tyrkisk: Tavuk Köftesi)
- Kyllingelår, stegt med krydret creme fraiche, chips
- Kyllingepostej med grønsager
- Kyllingeterrin
- Kød på spid i ovnen (Tyrkisk: Cöp Kabap)
- Kødboller i citronsauce (Tyrkisk: Terbiyeli Köfte)
- Kødboller i tomatsauce (Tyrkisk: Domatesli Köfte)
- Kødgryde fra Restaurant Hachi Baba (Tyrkisk: Etli Güvec)
- Lam i pandekager med tomat (Tyrkisk: Abant Kebap)
- Lam med grønsager (Tyrkisk: Türlŭ)
- Lam med kikærter (Tyrkisk: Etli Nohut)
- Lam med løg (Tyrkisk: Kuzu Soğanli)
- Lam med salat (Tyrkisk: Kuzu Kapama)
- Lam på spid (Tyrkisk: Sis Kebab)
- Lam på spid i pandekager (Tyrkisk: Yoğurtlu Kebap)
- Lammebov med hvidløgscreme og peberfrugtterrine
- Lammebov Sebillon
- Lammefrikadeller
- Lammekebab med auberginer (Tyrkisk: Kuzu Patlican Kebap)
- Lammekølle fra Garrigues (Gigot des Garrigues)
- Lammekølle, helstegt med salatsauce
- Lammespid (Brochettes d’agneau aux aromates)
- Lasagne
- Lever campagnarde
- Lever, friturestegt (Tyrkisk: Ciğer Tavasi)
- Leverfad med champignons
- Leverfedtegrever
- Levermousse
- Leverpostej i aspic
- Leverpostej med smør
- Linser med hakket kød (Tyrkisk: Etli Mercimek)
- Marinade til grillede lammekoteletter (Tyrkisk)
- Marinade til grillede oksebøffer (Tyrkisk)
- Medisterpølse, hjemmelavet med surkål
- Mousakka med courgetter (Tyrkisk: Kabak Musakka)
- Okseragout (Daube languedocienne)
- Pie med kød, Ingrids
- Postej med krydderurter (2 l form)
- Poulard, stegt, farseret (Tyrkisk: Tavuk Dolmasi)
- Poulard ovnstegt (TurkisPk: Tavuk Firin)
- Quiche Lorraine
- Rilettes og confit af gås/and
- Rillettes fra Tours
- Ris med lam (Tyrkisk: Pilav Kuzulu)
- Saltet lammelår med sky
- Skinkemousse med sky
- Stegt hare
- Stegt gås med kastanjefyld
- Sultanens kebab (Tyrkisk: Hünkâr Beğendi)
- Sultanens poulard (Tyrkisk: Tavuk Begendi)
- Svinekam boulangère
- Svinekoteletter med braiseret salat
- Timianpølser (kræver tid)
- Tyrkiske kødboller
- Vildsvineryg, stegt med tyttebærsyltetøj
- Vildænder med tranebær
- Vol au vent med brisler og champignons