6 stor, møre oksebøffer
salt, pebder
Kryddersmør:
200 g smør
1 spsk hakket persille
1 spsk fintklippet purløg
1 tsk frysetørret fransk estragon (I tørrer den selv i mikroovn eller om sommeren)
1 tsk frisk, fransk estragon
1 spsk citronsaft
1 spsk lys Dijonsennep
1 fed knust hvidløg
8 store bagekartofler
Lav et godt bål af tørt brænde, (brug ikke brædder der har været imprægneret), når der kun er få flammer tilbage, og bålet er godt varmt, stikker man kødet på pinde, man har skåret i skoven, og holder først kødet ind i de tilbageværende flammer, til porerne har lukket sig, derefter ud i periferien, hvor træet giver strålevarme. Alt efter tykkelse tager det fra 8-10 min. at stege bøffen rosa. Læg den på tallerkenen på bordet og spis straks med kryddersmør og salat til. Kartoflerne forsteger man ½ time i ovnen ved 200 gr. De lægges i gløderne, når bøfferne er steget og bliver liggende, til bøfferne er spist med smør og salat. Så tages kartoflerne ud af gløderne, halvvejs forkullede, de bedste er de mest forkullede, hvor der kun er et par tsk. kartoffel at spise. De halveres og spises med resten af kryddersmørret.
Kryddersmørret røres sammen af alle angivne ingredienser, lægges efterfølgende på køl.