1 ½ kg kalvebryst uden ben
skiver af kogt skinke så de dækker kalvebrystet
6 ristepølser
3 hårdkogte æg
2 spsk creme fraiche
slat, peber
100 g smør
½ dåse oksebouillon
2 spsk creme fraiche

Lad slagteren tage benene ud af kalvebrystet. Bred det ud på bordet og drys det med peber. Dæk det med skiver af kogt røget skinke, læg pølserne i 3 rækker ovenpå skinken. Hak de hårdkogte æg og rør dem med creme fariche og lidt salt. Læg denne blanding over og omkring pølserne. Rul kalvebrystet sammen og bind det godt med bomuldstråd. Brun kødet i en stegegryde i smør, hæld lidt suppe ved og lad det småstege i ca. 1 ½ time. Når kødet er mørt, tages det op og skæres i skriver.

Saucen jævnes med creme fraiche.

Pommes frites eller lunede chips gives til

Luk menu