(4 – 6 personer)
500 g lammekød uden ben
30 g smør
2 gulerødder
1 middelstor courgette
2 kartofler
1 løg
3 spsk hakket persille
salt, peber, sukker
ca. 2 dl vand evt. 1 bouillonterning
bagepapir
Kødet skæres i 1 cm terninger, grønsagerne renses og skæres ligeledes i terninger. Kødet brunes i smør i en gryde, når det er brunt, tilsættes grønsagerne, vandet og krydderierne og evt. 1 bouillonterning. Lad det simre svagt i 20 min. Drys med hakket persille.
Klip 8 stykker bagepapir 50×50 cm, læg dem sammen to og to. Anbring kød og grønsager midt på papirstykkerne, dryp med suppen og fold papiret godt sammen fra hjørne til hjørne og saml hjørnerne over kødet, bind dem evt. sammen, hvis de ikke vil holde. Sæt pakkerne i en bradepande og anbring den midt i en 200 gr. varm ovn 15-20 min.
Server pakkerne direkte på tallerkenerne – en til hver.
NB – sukker bruges som salt – altså som krydderi, uden at retten skal smage sødt. Det kan udelades.