(4 personer)
4 store svinekoteletter eller 8 lammekoteletter, dobbelte
1 æggehvide
3 spsk. tør hvidvin
150 g tørt franskbrød uden skorpe
1 skalotteløg
2 spsk. persilleblade
2 fed hvidløg
skal af ½ citron
3 spsk. sennepspulver (Colman)
1 tsk. salt
½ tsk. peber
ca. 50 g smør til stegning
Kom franskbrødet i blender forsynet med stålbladet. Blend det fint. Tilsæt løget, skåret i fire, persille, hvidløg og udskåret citronskal samt sennepspulver. Blend til alt er finthakket. Tilsæt salt og peber. Pisk hviden med en gaffel sammen med hvidvinen. Vend koteletterne i den piskede hvide og derefter i brødblandingen. Denne skal bankes i kødet med hånden. Lad koteletterne stå og tørre lidt, inden de steges på panden ved middelvarme i nøddebrunt smør ca. 5 min. på hver side. Server koteletterne med kartofler Anna (se opskrift) og grøn salat.