(4 personer)

1 kylling på ca. 1 kg
½ l bulgur
¾ l bouillon fra kyllingen
50 g smør
1 tsk rød knust peber eller ½ tsk cayennepeber + ½ tsk paprika
salt

Overhæld bulguren med varmt vand, lad den trække 15 min, hæld vandet fra.
Kog kyllingen i vand, der lige netop dækker, tilsæt salt og peber. Lad den koge til den er helt mør ca. ¾ time. Lad den køle af i suppen. Tag kødet af kyllingen og hak det med en kniv på et bræt.
Mål ¾ l af kyllingebouillonen af i en gryde, kom den hakkede kylling i tillige med bulguren. Lad det koge op, læg klæde og låg på og lad det koge ved svag varme til der har dannet sig huller i bulguren, det vil tage ca. 10 min., sluk og lad gryden stå endnu 10 min. Smelt smørret i en gryde, tilsæt rød peber og hæld dette over retten ved serveringen.

Luk menu