(6-8 personer)
1 stor kylling på ca.2 kg eller unghane
1 kalveskank (ca. 1,5 kg)
4 gulerødder
2 persillerødder
3 porrer
1 lille sommerkål
1 bouquet garni
Fars:
150 g hakket gris
100 g hakket kalv
100 g hakket skinke
1 håndfuld rasp udblødt i ½ dl mælk
2 fed knust hvidløg
1 spsk. hakket persille
2 æg
2 spsk. armagnac eller cognac
salt, peber
Tilbehør: kogte nudler
Læg kalveskanken i en meget stor gryde med koldt vand sammen med vinger og hals fra kyllingen. Lad det koge op, skum, tilsæt grønsager, bouquet garni, salt og peber. Lad det koge til grønsagerne er møre. Tag dem op, kog videre ved svag varme i endnu 2 timer. Rør farsen sammen, fyld den i kyllingen og sy den til. Læg den i suppen, kog videre 1½ time. Tag alt kødet op, og lad det trække lidt. Skær det ud og server det med de kogte, i suppen opvarmede grønsager. Kog nudlerne i suppen og server dem som første ret eller som tilbehør.