(6 personer)

2 vildænder
300 g tranebær
100 g tyttebærsyltetøj
1 dl Calvados (æblebrændevin)
50 g smør
salt, peber
2 ½ dl piskefløde
1 dl hønsebouillon (dåse)
6 franskbrødcroutons
30 g smør

Rør tranebær og tyttebærsyltetøj med Calvados, og lad det stå i 30 min. Tag 2 spsk fra og kom resten i de rensede vildænder, sy ænderne sammen, og brun dem i smør i en stegegryde. Tilsæt piskefløde og bouillon, læg låg på og lad dem stege i ca. 1 time. Efter en halv time drysses de med salt og peber fra kværnen. Dryp dem jævnligt under stegningen med skyen.

Når ænderne er møre, tages de op og skæres for. Resten af tyttebær-tranebærblandingen kommes i saucen. Smag den til med salt og peber.

Server retten med smørristede franskbrødscroutons.

Luk menu