(6 personer)

1 vildsvineryg

Marinade af:
2 flasker rødvin
2 løg
¼ selleri
2 gulerødder i skiver
2 laurbærblade
1 citron i skiver
5 hele peberkorn
1 tsk. salt
5 knuste enebær

100 g smør
30 g smør
4-5 dl sky
reven citronskal
ribsgele

tyttebærsyltetøj
kartofler

Sidder slaget på stegen, må det hugges af helt ind til ribbenene, det kan koges af til ekstra sky. Når alle hinder er fjernet fra ryggen, lægges den i marinaden i 2 dage. Man må af og til vende den. Stegen tages op af lagen, tørres godt af og belægges medsmør. Den skal stege i mindst 3 timer ved 225 gr., den dryppes med marinaden under stegningen.

Når den er stegt skummes skyen. En mørk afbagning laves, den spædes med skyen og smages til med lidt reven citronskal og ribsgele.

Serveres med hvide kogte eller brunede kartofler.

Luk menu