2 salatagurker
4 modne tomater, flåede, hakkede
3 fed hvidløg, finthakket
1 salatløg, finthakket
1 peberfrugt, i små terninger
1 l hønsebouillon
ca. 3 spsk citronsaft
ca. 1 tsk friskreven ingefær
salt, peber
4 spsk god olivenolie
Skræl og flæk agurkerne, fjern kernerne, skær agurkerne i skiver. Drys dem med salt og lad dem løbe af i sigte 30 min. Tør agurkeskiverne af.
Brug det halve af olien til først at sautere løget, uden at det bruner, derefter tilsættes agurk og tomat samt hvidløg. Hæld 1 dl af hønsebouillonen ved, lad det koge 5 min. Blend.
Tilsæt peberfrugten, resten af olien og den kolde hønsebouillon. Smag til med citronsaft, salt og peber samt ingefær. Sæt suppen i køleskabet til den skal spises.
NB. Kan laves om morgenen og spises om aftenen.